Orijinalini görmek için tıklayınız : Zikino Kolo.Pendik/Turkija
haki od troyke
04-04-07, 00:14
..........................
kiOl1jylMjk
..............................
kiOl1jylMjk
heyt be yusuf abiler ne oynarmışşş:)
Novi Pazar
04-04-07, 17:36
..........................
kiOl1jylMjk
Pendikten sevgili kankalarımdan Hakan,videomu buraya benden habersiz koyduğun için yöneticilerimize şikayet edicem:):):):)
İşin şakası bir yana,arkadaşlar youtube'a koyduğum diğer videolarım bunlardır.
Sulo&Smajo Kolo Moravac.Stombol/Turkija
dZx7Verq74M
Sulo&Smajo Kolo Sota-1.Stambol/Turkija
O330eQYUiOA
Sulo&Smajo Kolo Sota-2.Stambol/Turkija
lUSmcDIs1dI
JUSUFE KOLO-İnegol,Bursa/Turkija....Teferiç
432_U6bUk9E
İgramo kolo Sarajka
0_4JF5piDZ0
Sinove Sandzak-Besim&Beşko....
7dXQjYsSEGQ
Novi Pazar
04-04-07, 17:54
Bişey değil ruzicimmMmMmMmMm.Daha koyucam ya.Ama özelden çok küfürlü mesajlar geliyo Sırplar tarafından.Mesajlarla uğraşmaktan video koyamıyorum:)
Bide acilen msn'den bekleniyosun.saat 18:54 itibari ile:)
Sn. Novi Pazar
ben kendi adima dilimin döndügünce bu ortamda sirplara gereken cevabi vermeye calisiyorum sen kafani yorma devam et
Saygilar ..
Novi Pazar
05-04-07, 15:17
Sn. Novi Pazar
ben kendi adima dilimin döndügünce bu ortamda sirplara gereken cevabi vermeye calisiyorum sen kafani yorma devam et
Saygilar ..
Teşekkürler Sn İbroviç.Bende aynı şekilde ilerliyorum.Bunlara nettede gereken cevabı veriyoruz kimse kuşkulanmasın.
emegıne saglıkk yuskooo:):)
ellerıne saglık ııyıkı koymussun bende ızlemıstımm valla
görüntüler çok güzel teşekkürler
ozgurhadzic
05-04-07, 18:32
Pendikten sevgili kankalarımdan Hakan,videomu buraya benden habersiz koyduğun için yöneticilerimize şikayet edicem:):):):)
İşin şakası bir yana,arkadaşlar youtube'a koyduğum diğer videolarım bunlardır.
Sulo&Smajo Kolo Moravac.Stombol/Turkija
dZx7Verq74M
Sulo&Smajo Kolo Sota-1.Stambol/Turkija
O330eQYUiOA
Sulo&Smajo Kolo Sota-2.Stambol/Turkija
lUSmcDIs1dI
JUSUFE KOLO-İnegol,Bursa/Turkija....Teferiç
432_U6bUk9E
İgramo kolo Sarajka
0_4JF5piDZ0
Sinove Sandzak-Besim&Beşko....
7dXQjYsSEGQ
ılk dort wıdeon sefakoy wıdeoları..ılk 3 tanesı eskı dernek gecesı dıgerıde folklor ekıbı jusufe kolodur..
ben izmir de ki makedonlardanım bizde de zikino oro var ama figürler aynı değil zikino kolo nun müziğiyle oynadığımız oyuna biz zikina oro diyoruz...bide uziçko kolo nun müziğinde oynadığımız oyuna şeska diyoruz çamdibinden olan arkadaşlar sanırım bu duruma şahit olmuşlardır zikina ben sadece makedonların oyunu sanıyodum:D
Novi Pazar
06-04-07, 11:18
Novi pazar sende benim inegöl de çektiğim video yu benden habersiz youtube a koymussun :):);)
Hehe Erhan brate,Sen benim ortağımın ortağısın:);Telif haklarını Emre beyden aldım ben:)
Kardeşim keşke kameranın pili bitmeseydide şu oyunu tam çekebilseydin.
Novi Pazar
06-04-07, 21:18
iNEGÖLE BU SENE GENE GELİCEZ İNŞALLAH GEÇEN SENEYİ KAÇIRDIĞIMA ÇOK PİŞMANIM AMA NAPALIM STAJ DAHA ÖNEMLİYDİ:)
ERHAN EMREYİDE ALICAM BU SENE BAYAĞ GÜZEL OLUCAK.SEN SADECE TARİHİ BİLDİR GERİSİ YETER.
HAJ ALLAHA EMANET.
Novi Pazar
06-04-07, 21:32
BU ARADA UNUTMADAN ŞUNUDA SÖYLEYEYİM DAHA VAKİT VAR KONU AÇICAZ AMA,ANKARADA BALKAN PARTİ YAPILACAK 21 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ.ANKARALI BOŞNAKLAR İÇİN BİR İLK GİBİ BİRŞEY PLANLANIYOR.
DŞSKO-BARDA YAPILACAK BU AKTİVİTE VE İNANIN MÜKEMMEL BİR ORTAMDA GEÇİCEK.ORADANDA GÖRÜNTÜLER ÇEKİP FORUMA KOYUCAM İNŞALLAH.
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.