Orijinalini görmek için tıklayınız : Kitabımıza İsim Koyalım
Sevgili ailem. Savaşı yaşadım ve yazdım. Kitabımız, kitabım bitti. Yayınevinde. Mayıs başlarında piyasaya çıkacağını söylediler. Adını koymadım. İstiyorum ki, kitabın adını birlikte koyalım. Böylelikle, kitabın teşekkür sayfasında bosna-sancak net üyelerine teşekkür etmek istiyorum. Dolayısıyla sizleri yani kocaman ailemi de bu kitapta anmak istiyorum. Benim için çok değerlisiniz.
Birkaç isim önereceğim. İsterseniz bunlardan birini seçin. İsterseniz farklı isimler sunun. Hep birlikte seçelim. Çünkü Bosnamızı anlatan bu kitap benim değil hepimizin.
-Savaşı Yaşadım-Savaşı Yazdım
-Savaşa Tanık Oldum
-Bosna Savaşı Unutulmasın
- Bosna'da Vahşet. "Öldürün Türkleri !" diyorlardı
-Kan Ağladık Bosna'da
-Bosna'da Savaş, Yüreğimde Kan Gülleri
bosna savaşi unutulmasin..........
Teşekkürler Ömeroviç. Her öneriyi not edeceğim. Son kararı hep birlikte alacağız. İnşallah.
devrimci bosnak
11-04-07, 11:29
Bosna'da Savaş, Yüreğimde Kan Gülleri......
bu isim çok güzel bence munire ablacım...
Desteğinizi bekliyorum
--------------------------------------------------------------------------------
Anketler başlığı altında açtığım konuyu buraya da taşıdım...
Sevgili ailem. Savaşı yaşadım ve yazdım. Kitabımız, kitabım bitti. Yayınevinde. Mayıs başlarında piyasaya çıkacağını söylediler. Adını koymadım. İstiyorum ki, kitabın adını birlikte koyalım. Böylelikle, kitabın teşekkür sayfasında bosna-sancak net üyelerine teşekkür etmek istiyorum. Dolayısıyla sizleri yani kocaman ailemi de bu kitapta anmak istiyorum. Benim için çok değerlisiniz.
Birkaç isim önereceğim. İsterseniz bunlardan birini seçin. İsterseniz farklı isimler sunun. Hep birlikte seçelim. Çünkü Bosnamızı anlatan bu kitap benim değil hepimizin.
-Savaşı Yaşadım-Savaşı Yazdım
-Savaşa Tanık Oldum
-Bosna Savaşı Unutulmasın
- Bosna'da Vahşet. "Öldürün Türkleri !" diyorlardı
-Kan Ağladık Bosna'da
devrimci bosnak
11-04-07, 11:38
Bosna'da Savaş, Yüreğimde Kan Gülleri...
Konuyu Bosna günlüğüne de taşıdım. Burası da artık boş kalmasın değil mi?
Bir bilseniz nasıl da sevinçliyim. Bu kitabı yazmak için kalemi elime ilk aldığımda, "o yıllarda bilgisayar elektrik gibi lüksümüz yoktu" kitabı bitirmeye ömrüm yetecek mi serseri bir kurşuna hedef olur muyum diye düşünmüştüm. Ama işte. Allaha Şükür kalemle başladığım satırlar, şu anda yayınevinde... Kütüphanelerde yer alma hazırlıkları içerisinde.
Bosna'da Savaş, Yüreğimde Kan Gülleri......
**DJMUNCHER**
11-04-07, 11:42
Kan Ağladık Bosna'da ........
Bosna Ağlayan Zambak
bu isimde çok hoş ....
dacichatice
11-04-07, 11:48
Yüreğine sağlık Münire Ablacım... Allah kalemine klavyene kuvvet versin...
Ben "Bosna'da Savaş, Yüreğimde Kan Gülleri" ismini çok beğendim...
Bosna da savaş yüreğimde kan gülleri buda olabilir Bosna Ağlarken
Sevgili Cevat Teşekkür ederim. Ben sen de senin yazılarını mutlaka görmek istiyorum.:)
QUOTE=cevat sinanoviç;121324]sevgili ablacım öncelikle bu konuyla seni tekrar burada görmek çok güzel.önermiş olduğun tüm isimler güzel ama en sonunda yazdığın
Bosna'da Savaş, Yüreğimde Kan Gülleribu isim çok çok güzel bir isim oradaki her yitik yaşam solan bir güldü ve kan kırmızısı renge sahiptiler sana tekrar teşekkür ederim bir diğer isim önerim olacak affına sığınarak bosnada akan kanlı göz yaşı diye herkese çok çok selam.[/QUOTE]
Bosna'da Savaş, Yüreğimde Kan Gülleri
seçenekler arasında en uygun olan bana göre bu.ama fikrimide söylemek istiyorum.münire acımın bosnada ki mitingini izlemiştim bu forumda.ve orda bir slogan vardı ki hep aklımda."affederiz ama unutmayız"diye haykırıyordu bosna.
bende kendimce bu slogan üzerine yazmıştım NE AFFEDERİZ NE UNUTURUZ diye.affetmek kişiye özel bir kavram burda unutmama konusunda hem fikiriz hepimiz.madem ki unutmadığımızın ispatı SN.Münire Acımın'ın çıkacak olan kitabıysa ben bu bağlamda bu slogan üzerine isim bulmayı öneriyorum.olumlu olumsuz herkesin görüşlerini bekliyorum.
tabi en başta münire acımın görüş bildirmesi gerekir ki kitabın içeriği konusunda.böyle bir slogandan yola çıkarak bulunacak isim kitabın tamamıyla özdeşleşirmi.
-affettik ama unutmadık
-ne affettik nede unuttuk
-unutmadık unutturmuyacağız
BOSNAM Zambaklar Ağlarken...
BOSNAM Bağrında zambaklar açar, Yüreğinde Kanlı Gül
Bağrında zambaklar açan BOSNAM
Üretebileceğim yeni bir şey gelmiyor aklıma fakat, Bosna'da Savaş Yüreğimde Kan Gülleri diğer seçeneklere göre çok daha güzel, çok daha can alıcı...
Zambak, güle göre daha Boşnak'ları simgeliyor sanki, sejkic'in dediği gibi
devrimci bosnak
11-04-07, 13:00
Bosna'da Savaş, Yüreğimde Zambaklar Kan Alar.
NOT:Seykicin yazisindan esinlenerek yazdim zambaklar bosnayi temsil ediyo .
Bosna'da Savaş, Yüreğimde Zambaklar Kan Ağlar.
Abimizin bulduğu isim çok güzel, bence en iyisi bu,
esin kaynağı dünyanın heryerinde yaşayan Boşnaklar, Boşnak demek Zambak demek, nerdese 1000 senedir Boşnakların sembolü zambak Ljiljan.
Avrupa taki o bayrağı zorla değiştirene kadar
şiir bilmem anlamam ama bir şiirde görmüştüm
Zambaklar solmaz şiirin adı;
Srebrenica’da bir zambak başında.
Kokluyor zambağını gül gibi... diye yazmışlar,
çok anlamlı
bijelo dugme
11-04-07, 13:26
Münire abla herşeyden öncesi genel olarak düşündüğümüzde
anlamı çok fazla olan bir kitap ismi olur. Kitap kapağı hazır mı bilemiyorum ama bu isim olursa kalp içinde Bosna ve bunun üzerinde kan gülleri resmi daha da güzel olacaktır.
Bazı kitapların genelde iki ismi vardır. Birincisi gerçek ismi, ikincisi ek olarak verilen açıklayıcı isim. Bunun içinde yine belirttiğiniz;
Savaşı yaşadım, savaşı yazdım yerine
Savaşı yaşadım, yaşadığımı yazdım başlığı ile bütünlük oluşturulacaktır.
kan gülleri, 1995 yılında yaşanan pazaryeri saldırısından sonra o caddede meydana gelen çukurların kırmızıya boyanması sonucu ortaya çıkmış bir tabirdir.
BOSNA'DA SAVAŞ, YÜREĞİMDE KAN GÜLLERİ...
haki od troyke
11-04-07, 13:30
Kanlı Zambağım, Bosnam..
Kapak olarakta, üzerinde kan damlası olan ve bir yanıda kuşun tarafından delinmiş ,solmuş bir Zambak olabilir..
bosnasancak-net üyeleri tarafından önerilen isimler diyerek; herbirinizin önerdiği ismi, nicklerinizle birlikte kitapta yayınlayacağım
Önerilen isimler güzel fakat ben de bir alternatif olarak;yaşanan olaylardan,haksızlıklardan,soykırımın reddedilişinden,affetmek ama unutmamak konularının karışımından esinlenerek Kapanmayan Yara ''Bosna'' diye düşündüm kitap ismini...
Şafak BONCUK
11-04-07, 13:49
BOSNA BOSNA OLALI BÖYLE VAHŞET GÖRMEDİ
ve
KAN
GÖZYAŞI
ve
BOSNA
Alternatif olsun diye
HAYIRLI OLSUN
Müsaadenizle bir başlık ta benden. " Zambak'ın Çilesi".
Zejnelagic
11-04-07, 15:42
"Yüreğimdeki Cennet, BOSNA'M..."
Bu da benden Munire ablacım. Umarım kitabın hayırlı olur. Umarım unutulanları, unutturulanları tekrar hatırlatır...
"Yüreğimdeki Cennet, BOSNA'M..."
Bu da benden Munire ablacım. Umarım kitabın hayırlı olur. Umarım unutulanları, unutturulanları tekrar hatırlatır...
Sağolasın Zeynelagic. Kitabı yazmaya başlamaktaki tek amacım unutturmamaktı. İnşallah günümüze ve gelecek kuşaklara faydalı olur.
Büyük harflerle BOSNA:Altına Bosna yazısıyla aynı boyda,farklı renkte"İsimsiz Soykırım".Naçizane fikrim.Saygı ve selamlar...
Benim fikrim kitabın adını da kendin koyman. İçeriğini sen biliyorsun, neler hissederek yazdığını da sen biliyorsun, o zaman adını da sen koymalıısn.Ne hissediyorsan nasıl hissediyorsan adı o olsun.
yasasınnn sanırımmm sureklı arayısta oldugum kıtabı bulucam yakındaaaaa munıre ablaaa boyle bır kıtap yazdıgınn ve ısmıne bızlerle karar verdgn ıcın sana sonsuz tesekkurlerrr bence kıtabın adı" Bosna'da Savaş, Yüreğimde Kan Gülleri" olsn ..... kıtabı dosrt gozle beklıyorum ;)
Dikenler Arasında Zambak Sevdası...
Bosna'da Savaş,Yüreğimde Kan Gülleri........Kitabınız hayırlı olsun.
Nusreta. Çok teşekkür ederim. Ama başta da dediğim gibi bu kitap hepimizin. Ortak paydamızın kitabı bu. Hepimize hayırlı olsun inşallah.
Bosna'da Savaş,Yüreğimde Kan Gülleri........Kitabınız hayırlı olsun.
nacizane fikirlerimden bir kaci umarim beyenirsin
* UNUTULMAYAN ACILAR
* ISTE SENIN ULKEN
*UNUTULMAYAN KAHRAMANLAR
calismalarinda basarilar unutma bu genclr senin yaninda hep :01: :01: :01:
Şafak BONCUK
12-04-07, 02:41
BOSNAM
ve
KANLI
ZAMBAĞIM
latrodectin
12-04-07, 07:26
kitap ismi akılda kalıcı olma adına kısa olmalı içinde de bosnayı temsilen zambak kelimesinin geçmesi hoş olurdu üst başlık ve alt başlık olarak iki isim olabilir
BOSNA
Solmayan Zambak
BOSNA
Kanlı Zambak
en kısa zamanda okumak dileğiyle hayırlısı olsun
bence kitabın ismi iki satırdan oluşmalı;
acıların ve zambakların ülkesi
BOSNA
Bosnada Savas YÜregİmde Kan GÜllerİ ........bence Guzel Olurdu.
bütün öneriler güzel ama en güzeli munire ablanın dediği bosna'da savaş,yüreğimde kan gülleri bence..
Saygılar..
"BOSNA'DA SAVAŞ,YÜREĞİMDE KAN GÜLLERİ"
Müthiş etkileyici ve anlamlı bir ad olurdu.
Sizi görmeden çok sevdik,sevgili ablamız...
SUPER_MARIO_
12-04-07, 09:34
Bosna'da Savaş, Yüreğimde Zambaklar Kan AGLAR VEYA SON KATLIAM-BOSNA OLABILIR DIYE DUSUNUYORUM
MUNIRE ABLA KISMETSE BU PAZAR TANISICAZ BEN FORUMA YENI UYE OLDUM AMA BU KISA SUREDE BURAYI COK SEVDIM SIZIN YAZDIGINIZ BIR COK KONUYU OKUDUM BOSNA HAKKINDA YAZDIGINIZ HER SEY COK GUZEL ORDA ASKERLIK YAPAN BIRI OLARAK COK DUYGULANDIM VE NASILKI TURKIYEDE YASAYAN HER TURKUN GORMESI GEREKEN YERLERIN BASINDA CANAKKALE SEHITLIGI GELIYORSA YASAYAN HER BOSNAGINDA SREBRENICA SEHITLIGINI GORMESI GEREKTIGINE INANIYORUM BU PAZAR GUNU INSALLAH TANISICAZ GORUSMEK UZERE SON OLARAK KITABIMIZ BASILDIKTAN SONRA IMZA GUNU DUZENLICEZ DIMI ??
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Bu forum adeta evimizden bir oda gibi. Birbirlerini seven aile bireylerinin toplandığı sıcak-samimi bir oda.
İmza günleri mutlaka olacaktır inşallah. Zenica'da mı askerlik yaptınız. Oraya çok sık gelirdim. O günlerde Tugaydı. Cephe çalışmaları dönüşlerinde yorgun argın tugayımıza gelir ve ana binanın arkasındaki büyük jeneratörün ardında bulunan konteynerde uyurdum. Dönemin tugay komutanı Albay Ahmet Berberoğlu'nun baba misali gösterdiği ilgi ve alakayı asla unutamam.Bir de askerlerimizin sevgisini... Birlikte masa tenisi, tavla oynardık. Hepsinin Münire ablasıydım.
Bosna'da Savaş, Yüreğimde Zambaklar Kan AGLAR VEYA SON KATLIAM-BOSNA OLABILIR DIYE DUSUNUYORUM
MUNIRE ABLA KISMETSE BU PAZAR TANISICAZ BEN FORUMA YENI UYE OLDUM AMA BU KISA SUREDE BURAYI COK SEVDIM SIZIN YAZDIGINIZ BIR COK KONUYU OKUDUM BOSNA HAKKINDA YAZDIGINIZ HER SEY COK GUZEL ORDA ASKERLIK YAPAN BIRI OLARAK COK DUYGULANDIM VE NASILKI TURKIYEDE YASAYAN HER TURKUN GORMESI GEREKEN YERLERIN BASINDA CANAKKALE SEHITLIGI GELIYORSA YASAYAN HER BOSNAGINDA SREBRENICA SEHITLIGINI GORMESI GEREKTIGINE INANIYORUM BU PAZAR GUNU INSALLAH TANISICAZ GORUSMEK UZERE SON OLARAK KITABIMIZ BASILDIKTAN SONRA IMZA GUNU DUZENLICEZ DIMI ??
nacizane fikirlerimden bir kaci umarim beyenirsin
* UNUTULMAYAN ACILAR
* ISTE SENIN ULKEN
*UNUTULMAYAN KAHRAMANLAR
calismalarinda basarilar unutma bu genclr senin yaninda hep :01: :01: :01:
Bayselver... İşte siz gençler artık bayrağı bizlerden devr alacaksınız. Hepinizi çok seviyorum.
mala_cavola
12-04-07, 10:25
BOSNA'DA SAVAŞ,YÜREĞİMDE KAN GÜLLERİ....
Birbirimize duyduğumuz sevgiler hiç bitmesin.Teşekkür ediyorum.
"BOSNA'DA SAVAŞ,YÜREĞİMDE KAN GÜLLERİ"
Müthiş etkileyici ve anlamlı bir ad olurdu.
Sizi görmeden çok sevdik,sevgili ablamız...
Yanlış hatırlamıyorsam,pazar günü gelemiyeceğini yazmışsın. Neden? Seni görmeyi çok istiyorum.
bosnada yürek yarası ;)
SUPER_MARIO_
12-04-07, 12:16
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Bu forum adeta evimizden bir oda gibi. Birbirlerini seven aile bireylerinin toplandığı sıcak-samimi bir oda.
İmza günleri mutlaka olacaktır inşallah. Zenica'da mı askerlik yaptınız. Oraya çok sık gelirdim. O günlerde Tugaydı. Cephe çalışmaları dönüşlerinde yorgun argın tugayımıza gelir ve ana binanın arkasındaki büyük jeneratörün ardında bulunan konteynerde uyurdum. Dönemin tugay komutanı Albay Ahmet Berberoğlu'nun baba misali gösterdiği ilgi ve alakayı asla unutamam.Bir de askerlerimizin sevgisini... Birlikte masa tenisi, tavla oynardık. Hepsinin Münire ablasıydım.
SEN BURDADA HEPIMIZIN MUNIRE ABLASISIN EVET ZENICADA YAPTIM SU ANDA TABUR OLDU VE ARTIK FABRIKADA DEIL SEHIR MERKEZINDEKI BOSNAK KISLASINA TASINDI IMZA GUNLERINIZI BURDAN DUYURUCAGINIZI TAHMIN EDIYORUM VE BU AILE ORTAMI OMRUMUZUN SONUNA DEK SURECEGINI UMUD EDIYORUM.
Yanlış hatırlamıyorsam,pazar günü gelemiyeceğini yazmışsın. Neden? Seni görmeyi çok istiyorum.
evt yazmıştım ama syn Arminjugo(abim) o gun için bana ızın verdi onun ıcın geLıorum abime de burdan cok teşekkür edıyorum o guzel gunde sızLer'Le oLucam inşaLLah bi aksıLık cıkmazsa :)
SUPER_MARIO_
12-04-07, 14:51
hangi dönemlerde askerlik yaptınız bosnada yada daha doğrusu türkiyeye ne zaman geri döndün
1984-3 TERTIP YAPTIM TURKIYEYE 9 KASIM 2005 TE DONDUMM
*1 -ALNIZLIĞIN GÖZYAŞLARI
*2-ACI ve ÖLÜMÜ GÖREN GÖZLER
*3-SESSİZLİĞİN SESİ
1-Bosna halkı tarihinde devamlı yalnız kaldığı için sıkıntıları en çok içinde yaşayan bir halktır.Bu öyle gururlu bir yalnızlıktırki gözyaşlarını bile içlerine akıtırlar.
2-Bosna halkı acıyı ve ölümü görmüş bir halktır.Bu konuyada bosna halkının çektiği ve yaşadığı sıkıntıları bizde yüreğimizde dolayısıyla Münire ablanın bakışlarıyla görmeye çalışmalıyız.
3-Bazen sezsizlik insanlara okadar çok şey anlatırki bunu duymak için bosna halkı gibi acı çekmek onlar gibi mücadeleci olmak, ve onlar gibi gururluca savaşmak gereklidir.işte sessizliğin içinde büyüyüp adeta bir çağlayana dönüşen bosna halkıda bunu bütün dünyaya gerektirdiği biçimde göstermiş ve manevi olarak bu savaştan galip çıkmıştır.
(Münire abla kitabın şimdiden hayırlı olsun)
*1 -YALNIZLIĞIN GÖZYAŞLARI
*2-ACI ve ÖLÜMÜ GÖREN GÖZLER
*3-SESSİZLİĞİN SESİ
1-Bosna halkı tarihinde devamlı yalnız kaldığı için sıkıntıları en çok içinde yaşayan bir halktır.Bu öyle gururlu bir yalnızlıktırki gözyaşlarını bile içlerine akıtırlar.
2-Bosna halkı acıyı ve ölümü görmüş bir halktır.Bu konuyada bosna halkının çektiği ve yaşadığı sıkıntıları bizde yüreğimizde dolayısıyla Münire ablanın bakışlarıyla görmeye çalışmalıyız.
3-Bazen sezsizlik insanlara okadar çok şey anlatırki bunu duymak için bosna halkı gibi acı çekmek onlar gibi mücadeleci olmak, ve onlar gibi gururluca savaşmak gereklidir.işte sessizliğin içinde büyüyüp adeta bir çağlayana dönüşen bosna halkıda bunu bütün dünyaya gerektirdiği biçimde göstermiş ve manevi olarak bu savaştan galip çıkmıştır.
(Münire abla kitabın şimdiden hayırlı olsun)
****NERETVADA BOĞULAN İNSANLIK*****
bence kitabın birazda bizim dışımızdakilerinde dikkatini çekmesi için....... buda naçizane benim katkım olsun dedim... Sevgili Münire abla kitabın şimdiden hayırlı olsun... umarım bir çok insanın kitaplığında duracak bir kaynak olur..... ne güzelde demişsin!! Boşnak halkı affetmesini bilir fakat asla unutmaz!!!!
son olarak Irak ta ve özellikle Darfurda boğulmaya devam eden insanlığa kapak olur bu kitapm inşallah.... DARFUR'uda unutmayalım....... etnik temizlikten çok çekmiş bir millet olarak...
Fuat_Ramiçeviç
12-04-07, 17:12
güzel bence münire abla
Münire abla kitabını sabırsızlıkla bekliyorum. genelde insanlar Ayşe Kulin'in sevdalinkası nı okuduklarında Bosna da yaşananlarla ilgili bilgi sahibi oluyorlar.ben forumda yazdıklarını hep arkadaşlarımla paylaşırım ve onlar da en az benim kadar sabırsız kitabın için.. zaten benden kaçışları yok.. hele bi çıksın hem arkadaşlarıma hem öğrencilerime tavsiye edicem kitabı.. çünkü herkes bilmeli yaşananları hele senin gibi birebir yaşamış ve herşeyini paylaşmış birinin kaleminden olunca..
forumda bizimle birlikte olman gerçekten gurur verici, kitabın hayırlı olsun..
daha önce fikrimi belirtmiştim ve daha başka bir isim de aklıma gelmedi..
bence, Bosna'da Savaş, Yüreğimde Kan Gülleri çok anlamlı.. çünkü kan güllerinin hikayesi çok etkileyici...
Çoğunluk olarak " Bosnada Savaş,Yüreğimde Kan Gülleri " ismini tercih ettiğinizi görüyorum. Gün içinde yapılacak oylamalar sonucunu da aldıktan sonra, yarın seçtiğiniz ismi yayınevine göndereceğim.
Hepinize çok teşekkür ediyorum.
Sinanovic. Kitabımızı bağrıma basmayı dört gözle bekliyorum.
Az önce yayınevi sahibi ile konuştum. Okuma aşamasındalarmış. Okurken olayları bire bir yaşıyorlarmış. Ellerinden bırakmak istemiyorlarmış. Çok sevindim. Kitabı kaleme alırken en çok dikkat ettiğim nokta anlaşılır olmasıydı. Yani bir köy kahvesindeki amcanın da en aydın kişinin de anlayacağı lisanı kullandım. Zaten başka türlüsünü de yapamazdım. :)
evet abla seninde dediğin gibi en çok talep gören başlık bosna'da savaş,yüreğimde kan gülleri oldu artık geri
ye sanırım bir tek kitabın yayınlanıp dağıtımı kaldı.başta sana sonra hepimize hayırlı olsun bu kitap inşallah şimdiden emeğine ve kalemine sağlık ablacım.
NE ZAMAN CIKACAK KİTAP MÜNİRE ABLA MAYISIN KACINDA TAM OLARAK HABER VARMI ASKERE GİTMEDEN OKUMA ŞANSIMIZ OLSUN BİDE İMZA GÜNÜ GİBİ Bİ DÜŞÜNCE VARMI ?
Munire abla size selam gonderiyorum ve sizin e-mailinizi rica ediyorum,mumkun eğerse bana ajdinbest@hotmail.com postasına yazın.Cok tesekur ediyorum onceden
ZAFER ÖZAYDIN
26-04-07, 14:56
boşnakların bin yıllık kaderi. başlık için olabilir diye düşündüm
ZAFER ÖZAYDIN
26-04-07, 15:16
cevatcım uzun bir aradan sonra sabah hızlı bir giriş yaptım gözüm birşey görmüyor kusura bakma
Tam tarih söylemediler ama, mayısın başlarında dediler. Ben kendimce mayısın ilk haftasında çıkar diye umuyorum.
İmza günleri konusunda hem yayınevinin hem de benim bazı girişimlerimiz var. Olacak inşallah.
NE ZAMAN CIKACAK KİTAP MÜNİRE ABLA MAYISIN KACINDA TAM OLARAK HABER VARMI ASKERE GİTMEDEN OKUMA ŞANSIMIZ OLSUN BİDE İMZA GÜNÜ GİBİ Bİ DÜŞÜNCE VARMI ?
Tuzanin: Aleykümselam.
Mail adresim munirecoskun@hotmail.com
Munire abla size selam gonderiyorum ve sizin e-mailinizi rica ediyorum,mumkun eğerse bana ajdinbest@hotmail.com postasına yazın.Cok tesekur ediyorum onceden
sefaköylü boşnak
29-06-07, 16:52
Öncelikle kitabın hayırlı olsun Boşnak milletinin umarım sesi olur ben debir kitap yazmayı düşünüyorum ama bu sıralar yoğunum biraz
Bosna'da Savaş, Yüreğimde Kan Gülleri...şafak:238
rafkoayvalık
11-01-08, 23:35
bosna'da savaş,yüreğimde kan gülleri
vBulletin v4.0.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.