PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Saraybosna'ya yine hüzün çöktü

munira
22-04-07, 20:26
Saraybosna yetimler yurdunda çıkan yangında 5 bebek öldü. 17 çocuk yaralı....

kajevi
22-04-07, 20:30
gercekten cok acı bende uydudan tv lerde gordum gercekten cok uzuldum allah sabır versin :(:(:(

munira
22-04-07, 20:33
Saraybosna yetimler yurdunda çıkan yangında 5 bebek öldü. 17 çocuk yaralı....

Saraybosna'nın Bjelave mahallesinde bulunan yetimler yurdu "Ljubica İvezic"'te çıkan yangın sonucu, 2006 ve 2007 doğumlu beş bebek hayatını kaybetti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan bebekler arasında durumu kritik olan bir bebek prof. dr. Senka Mesihoviç-Dinarevic'in olağanüstü çabaları sonucu hayata döndü.
Yangının çıkış nedenleri hakkında yetkililerin yarın açıklama yapması bekleniyor.

CrNoViNo
22-04-07, 22:03
Saraybosna'nın Bjelave mahallesinde bulunan yetimler yurdu "Ljubica İvezic"'te çıkan yangın sonucu, 2006 ve 2007 doğumlu beş bebek hayatını kaybetti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan bebekler arasında durumu kritik olan bir bebek prof. dr. Senka Mesihoviç-Dinarevic'in olağanüstü çabaları sonucu hayata döndü.
Yangının çıkış nedenleri hakkında yetkililerin yarın açıklama yapması bekleniyor.

UZAKLARDA OLMAMIZA RAĞMEN HAVASINA , SUYUNA,TOPRAĞINA KADAR ÖZLEM DUYDUGUMUZ SARAYBOSNA DA ; BOYLE KÖTÜ BIR OLAYIN YASANMASI BENI GERCEKTENDE ÇOK ÜZDÜ.BAŞIMIZ SAĞOLSUN

spiker
23-04-07, 17:41
Arkadaşlar yangın büyük ihtimalle elektrik kontağından çıkmış.

erhans
23-04-07, 20:29
hepimizin başı sağolsun arkadaşlar gerçekten çok acı bişey allah sabırlık versin

bijelo dugme
24-04-07, 16:00
Değerli yöneticilerimiz
Saraybosna yetimler yurdunda çıkan yangın sonrası beş bebeğin hayatını kaybettiğini öğrendik. Bosna-Hersek halkı derin üzüntü içindeler. Uygun görürseniz, Bosna-sancak net olarak hepimizin adına Bosna-Hersek konsolosluğa başsağlığı mesajı göndermenizi öneriyorum.
Saygılar

Bosna Hersek Konsolosluğuna

Saraybosna'nın Bjelave mahallesinde bulunan yetimler yurdu "Ljubica İvezic"'te çıkan yangın sonucu, 2006 ve 2007 doğumlu beş bebeğin hayatını kaybettiğini, 17 yaralı olduğunu üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

www.bosnasancak.net üyeleri adına başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi bildiririz.

BSN YÖNETİM KURULU

Öneriniz üzerine BSN üyeleri adına BİH konsolosluğuna fax geçilmiştir.
Başımız sağolsun...

?esirovic
24-04-07, 16:13
bosna hakkında hıc ıyı seyler duyamayacakmıyız????su sıralarda buradakı bosnanın takıp edebıldıgım kadar yazılarını okuyorum ve mutis etkilendim...ömrüm boyunca göremedigim bosnayı ruyalarımda görür oldum daima bi savas halinde simsiyah bi yer olarak canlandı ruyamda bosna....ben artık bosnanın sıyahlıgını degil bembeyaz yuzunu hayal edip görmek istiyorum...Lütfen bu konuda yardımcı olun!!
bu arada hepimizin bası sagolsun :(

hasic
24-04-07, 17:07
ölen kardeşlerimizin ailelerine başsağlığı dilemek isterdm ancak aileleri YOK! allah sabır versin gerçekten ÇOK dramatik bir durum üzülmemek elde deil

?ahovi?_06
25-04-07, 11:32
Allah mekanlarını cennet eylesin Bosna'nın acısın Türkiye'deki Bosnakların da acısıdır...

uuRcan
25-04-07, 14:10
HEpimizin Başı Saolsn Ölü Haberi Duymak Kolay Değil Ama Bide HAyatını kaybedenler BEbek Olunca....O küçücük gözleri henüz dünyayı görmeden Hayatlarını kaybetmeleri ...gerçekten çok Acı ......

Başımız SAolsun.....!!!!!!

alija_06
25-04-07, 15:47
Allah ailelerine ve bosna halkına sabır versin