PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : grup ljiljan

ßy_Cuceviç
04-05-07, 19:53
Merhaba sevgili dostlarım agoviç'in bize tanıştırmış olduğu ''grup ljiljan'' yani başarılı boşnak gençlerimizden bir kaç görüntü atmak istedim izlemenizi istedim çünki bu gençleri herkesin tanıması gerekiyor

'' dzurdzevdan... ''
BQCGoAGjf1M

'' odlazim&moj dilbere ''
ddK_pfW1q_s

eftelya
04-05-07, 20:34
ben bu grubu daha önce çok kereler dinledim ve başarılarının devamını diliyorum ilk olarak pendikte bir cumbusta dinlemiştim ve 10 numaralar daha sonra halid beslic konserinde son olarakta pendik bosna sancak derneğinde verdikleri konserde dinlemiştim

duyduğuma göre pendikte bir barda zannedersem barın ismi night olmalı orada sahne alıyorlar ve sizlere bir önerim var gelin bir hafta sonu onları dinlemeye gidelim ne dersiniz sizce de iyi olmaz mı ne de olsa boşnak gençleri ve oldukça da başarılılar bence gidilmesi gerekir ama önemli olan bu işin organizasyonunu kim yapacak!

organizatörlük yapacak biri varmı aramız da?

hakane
04-05-07, 20:57
Yusuf (grup solisti) askerlik arkadaşımdır. En son o barda haftada bir gün sahne alıyorlar diye duymuştum. Bodruma gideceklerdi. N'oldu bilmiyorum...

nusreta
04-05-07, 21:52
isterseniz sizler için öğrene bilirim.kuzenim olur da.

Novi Pazar
05-05-07, 01:22
Yusuf'u yıllardır tanıyorum.Kırmızı akordiyonlu zamanlarında daha demiştim yani çok iyi sviraç olucak diye.Ama artık düğünlere çıkmıyo genelde.Düğün cumbuz formatından artık bar yada önemli gecelere geliyor.

Daha bu akşam abisi Necat,Saffet ve Enko üçlüsü sahne aldılar bizim bir düğünde.Yok maalesef Yusuf olmayınca olmuyo.Güzel geçmesine rağmen arattırdı kendini.Jorgovaniyi ondan güzel yorumlayan şu ana kadar duymadım diyebilirim.

Bir ara bosnasancak.net ailesi olarak belki o mekanı kapatır bizbize çalar eğleniriz.

adafelc
05-05-07, 08:34
Gerçekten yusuf abinin sesını cok beyenıorum ve bi yerlere gelmesı lazım bu grubun ole dusunuyorum cunku yetenelerını cok ıyı sergılıyolar.Artık bende dugunlerde ve cumbuslarda eskı hava yok onu gerı getırmemız lazım dıye dusunuyorum cunku milletı costurabıılıor herşey yapabılıor o yüzden gerı gelmesı lazım.

aykutFB
05-05-07, 09:47
gerçekten çok güzel söylüyor..................

mala_cavola
05-05-07, 09:54
biz onları çokkkk önce tanımıştık ama........

ßesirovic
05-05-07, 10:09
grup liljaannnn ömrumun sonuna kadar bıkmadan dınleyebılecegım bı grup :) yusuff kuzenım olur ve gercekten cok guzel calıyorlar soyledıgınız nıght barda artık yer almıyorlar sebebını henuz ogrenemedım :) eger gercekten muzıge doymak ruhunuzu dınlendırmek ıstıyorsanız dernegımızle anlasıp guzel bır konser daha yapmasını saglayalım ne dersınız? hemm yakınlarımızla gorusme fırsatı elde ederız hemde yusufun o muhtesem sesınden dıledıgımız sarkıları dınlerız;););)

ugrhr
05-05-07, 11:54
bravo mervee :) __________________________________

ßy_Cuceviç
29-05-07, 23:36
evet arkadaşlar ben diyorum ki grup ljiljan bir cd çıkarmaya hazır ve tanınmayada tüm istanbul gece yolcularını tanıyorsa hacettepeyi tanıyorsa grup ljiljan da tanısn bilsin çünki grup ljiljan onlardan daha üstün başarılar sergiliyor bu düşüncede olan arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum ve bu boşnak gençlerimize yardım etmek istiyorum benimle aynı fikirde olan olursa birlikte bir çalışma düzenleyip güzel bir organize edelim ve bütün herkese grup ljiljan tanıtalım nedersiniz mesela halid besliç konseri gibi grup ljiljan konseri aynı yerde ? olmaz mı neden olmasın herkez coşsun grup ljiljan la ? fikirlerinizi bekliyorum değerlendirmeye de çalışıcam